Profil

Ama`r lyd er et firma med stor erfaring, som vi gerne deler ud af. Vi har løst mange opgaver fra små job med få tilhørere, til de helt store set-up, med rigtig mange tilhørere.

Vi kan dække store udendørs arealer med op til 5000 tilhørere, på eget udstyr, og ellers har vi gode samarbejdspartnere som gerne hjælper til.

Vi har specialiseret os i at levere kvalitet til billige penge, hvis du skal bruge et anlæg, så ring til os så kan vi sammensætte det rigtige anlæg til dit budget. Vi leverer også rådgivning i forhold til det vi sælger dig eller det du allerede har, så vi sikrer at du får mest ud af anlægget og at det virker når du skal bruge det.

 
Vi forærer ikke noget væk, men vi kan som regel finde noget der passer til dit budget, hvis du skal købe udstyr i større mængder eller leje et anlæg i flere dage, ser vi det som en selvfølge at vi forhandler en rabat på plads.

Det bedste du kan gøre, er at ringe så kan vi i fællesskab skyde os ind på lige præcis dit behov og komme med den løsning du har brug for.